Video s deťmi Kate a Williama: Fanúšikovia sú dojatí slovami princa Louisa!

Vojvodkyňa Kate Middleton a princ William sú ku svojim verným fanúšikom veľmi štedrí. Takú radosť ako teraz im ale doteraz nedopriali. V najnovšom videu sa trojica malých následníkov trónu pýta slávneho prírodovedca na zvedavé otázky o zvieratách. A svet vôbec prvýkrát počuje Louisov roztomilý hlas.

V krátkom instagramovom videu na oficiálnom účte vojvodcov z Cambridge sa princ George, princezná Charlotte a princ Louis pýtali prírodovedca Davida Attenborougha na otázky o zvieratkách. Najstaršieho potomka kráľovského páru zaujímalo, aké zviera je podľa populizátora prírodných vied najbližšie k vyhynutiu. Princeznú Charlotte, ktorá akoby mame z oka vypadla, a to nielen podobou, ale aj spôsobom, akým stála a hovorila, sa svojho nového kamaráta zase opýtala, či má tiež rád pavúky.

​Najväčší úsmev na tvári fanúšikom vyčaril princ Louis. "Aké zvieratko máte najradšej?," chcel vedieť, zatiaľ čo sa hral s listom. Na to mu sir David Attenborough odpovedal, že má najradšej opičky. Bolo to vôbec prvýkrát, čo si fanúšikovia mohli vypočuť hlas najmenšieho z trojice súrodencov a v komentároch pod video sa nad jeho výslovnosťou len rozplývali. Louis rastie ako z vody a čím ďalej tým viac sa podobá na svojho staršieho brata.

View this post on Instagram

We've got some questions for you, @DavidAttenborough...??️?

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on