Dojímavý príbeh nielen pre milovníkov psíkov: Film Psia duša 2 vás chytí za srdce!

Všetci psi idú do neba... teda okrem tých, ktorí si ešte nesplnili poslanie tu na zemi. Emotívny film Psia duša 2 je voľným pokračovaním celosvetovo úspešného rodinného filmu Psia duša a dokazuje, že niektoré priateľstvá sú večné.

Psia duša je duchaplný, precítený aj vtipný príbeh, ktorý ponúka psí pohľad na medziľudské a ľudsko-psie vzťahy. Pripomína, že láska nikdy neumiera, skutoční priatelia nás neopustia a každé stvorenie má na svete svoju nezameniteľnú misiu. Platí to aj vo voľnom pokračovaní s názvom Psia duša 2. V tejto snímke nájde milovaný pes Bailey nový zmysel života. Nadviaže pevné puto s tými, ktorých zbožňuje a spoločne sa vydajú na miesta, ktoré si nedokázali ani vo sne predstaviť. Tak začína Baileyho dobrodružná cesta niekoľkými životmi, ktoré budú naplnené láskou, priateľstvom, vernosťou a tiež množstvom skvelého škrabkania na brušku.

Tento nádherný film je pokračovaním cesty duše oddaného psa, ktorý nachádza zmysel svojej existencie prostredníctvom života ľudí, učí ich smiať sa a milovať. Je to podmanivý príbeh nádeje, neochvejnej vernosti a najmä lásky, ktorá zdoláva všetky prekážky. Psia duša 2 svojou myšlienkou a spracovaním chytí za srdce nielen oddaných milovníkov štvornohých chlpáčov!

Sledujte emotívny film Psia duša 2 už dnes o 20:35 na JOJke!