Speváčka Tina radikálne zmenila svoju farbu vlasov! Spoznáte ju ako blondínu?!

Speváčka Tina je ako chameleón. Tmavá dlhá hriva bola roky jej poznávacím znamením, v poslednom čase fandila predĺženým afro vrkočom. Teraz sa zdá, že si umelkyňa povedala, že je čas na zmenu. A to naozaj výraznú.

​Speváčka sa zrejme rozhodla, že keď už, tak poriadne. Exotická kráska najskôr svojich fanúšikov prekvapila, keď na svojom Instagrame zverejnila zábery s ostrihanými vlasmi, ktoré si dala skrátiť približne po ramená. Aby toho nebolo málo, v rámci odvážneho zostrihu zaexperimentovala ešte viac a nechala si zastrihnúť ofinu.

To ešte nikto netušil, že to ani zďaleka nebolo všetko. Následne sa pochválila ďalšou novinkou a ukázalo sa, že na jej hlave neúradovali len nožnice, ale aj štetec a farba. Tina si nechala svoju hrivu zosvetliť a nie len o pár odtieňov. Z dvojnásobnej maminy je tak teraz po novom blondínka.

jej fanúšikovia zostali v nemom úžase. Tina totiž aktuálne na prvý pohľad pripomína hviezdu svetových rozmerov. "Vyzeráš ako JLo" či "Vyzeráš ako Jennifer Lopez. Ja, že si sa dala ostrihať," píšu speváčke jej priaznivci. Podobných komentárov pod príspevkom s jej premenou je neskutočné množstvo.

View this post on Instagram

A post shared by ꧁????꧂ (@tinaslovakia)