Osudoví muži neskrotnej Angeliny Jolie: Roky jej dvoril aj Mick Jagger!

Prvýkrát sa Angelina Jolie vydávala ako 21-ročná. Jej manželom sa stal herec Jonny Lee Miller. A práve vtedy, kedy prežívala najdivokejšie fázy svojho života plného tetovania, drog, alkoholu a afér, jej začal nadbiehať frontman kapely Rolling Stones Mick Jagger.

​1. Rocker Mick Jagger

Zdroj: SITA

​Rockovej hviezde padali ženy k nohám, ale on chcel Angelinu Jolie. Učarovala mu po tom, čo účinkovala vo videoklipe Rolling Stones k piesni Anybody Seen My Baby? Aj keď je Mick Jagger len o štyri roky mladší než Angelinin otec Jon Voight, tak jej vraj neustále telefonoval na odkazovač a daroval jej aj diamantové náušnice. "Trochu mi naháňa strach. To mám rád," tvrdil spevák vo svojej biografii, ale vtedy neznáma herečka mu odolala a užívala si s manželom.

2. Druhá svadba

Billy Bob Thornton Billy Bob Thornton Zdroj: TASR

​Prvé manželstvo jej ale nakoniec vydržalo len tri roky, pretože jej do cesty vstúpil hollywoodsky lámač sŕdc Billy Bob Thornton. Vzali sa v roku 2000 a ich manželstvo sprevádzali šialené fámy o tom, že majú na prízemí domu mučiareň. Thornton uviedol vec na pravú mieru a vysvetlil, že to bolo len nahrávacie štúdio. Ale správy o tom, že nosil na krku krv svojej polovičky, potvrdil. Kúpili si prázdne medailóniky, porezali sa na prstoch, pokrstili medailóniky trochou krvi a nosili to na krku. Vskutku zvláštna romantika. "Bolo to šialené. Od roku 1995 až do doby, kedy sme sa s Angelinou rozišli, čo bolo myslím v roku 2003, to bola smršť," hovorí herec. Angelina Jolie tiež nosila na ramene tetovanie zasvätené Thorntonovi. Po rozvode sa to laserom zbavila.

3. Osudové stretnutie s Bradom Pittom

Zdroj: SITA

​Posledným manželom krásnej herečky sa stal Brad Pitt. Zamilovali sa do seba v lete 2004 počas nakrúcania filmu Mr. & Mrs. Smith (2005), aj keď bol herec v tom čase ženatý s Jennifer Aniston. V januári 2006 oznámili, že čakajú dieťa. Shiloh Nouvel Jolie-Pitt sa narodila 27. mája 2006 v Namíbii v Afrike cisárskym rezom. Neskôr sa im narodili aj rozkošné dvojičky a okrem toho spolu vychovávali aj niekoľko adoptovaných detí. V roku 2014 na zámku vo Francúzsku pár, ktorý dostal prezývku Brangelina, sa zosobášili. Angelina mala šaty od Versaceho a závoj zdobený kresbami svojich detí. O dva roky oznámili koniec.

Angelina Jolie. Angelina Jolie. Zdroj: Pinterest

Angelina nedávno otvorene priznala, že počas rozvodu bola na dne a bojovala s démonmi. Doslova sa strácala pred očami. Brad Pitt na tom nebol lepšie a v jednom rozhovore vyšiel tiež s pravdou von. Ako vlastník viníc pil víno vo veľkom a inak na tom nebol ani s vodkou. Začal chodiť na terapie a vzdal sa alkoholu.

Angelinu Jolie môžete vidieť vo filme Vládkyňa zla 2 už dnes večer o 20:35 hod. na JOJke!