Silvia Kucherenko ukázala silikóny! Koľko by chcela za fotenie pre pánsky časopis?

Modelka Silvia Kucherenko sa postupne vracia k prirodzenosti. Po zmenšení svojich pier zmenila farbu vlasov a dala zbohom výraznému mejkapu. Silikónové prsia, pozostatok jej starého ja, sa ale naďalej budú vypínať na jej hrudi. Svoju najväčšiu pýchu predviedla v sérii umeleckých aktov, kedy priznala, že za poriadne mastný honorár by privolila aj fotenie aktov pre najznámejší pánsky magazín.

Blondínka pred časom nemala ďaleko k bábike Barbie. Pred niekoľkými mesiacmi sa ale pustila do rekonštrukcie svojho výzoru, "vypustením" povestných pier začínajúc a zmenou účesu a farby vlasov končiac. Fanúšikovia jej staro-nové ja privítali s veľkým nadšením a modelka sama uznala, že bez plných pier a umelo pôsobiacej tváričky vyzerá oveľa lepšie.

​Jednu vec na ceste k prirodzenosti ale Silvia Kucherenko vynechala, a tou sú jej prsia. Silikónová dračica sa implantátov zatiaľ zbaviť neplánuje, čo jej fanúšikov veľmi netrápi. Naopak boli by radi, kedy svoje prednosti ukazovala oveľa viac. A blondínka ich prosby vypočula. Na nových čiernobielych fotografiách sa vyzliekla donaha, bujné poprsie decentne zakryla rukou. Umelecké akty sú dielom známeho fotografa Martina Machaja. "Nie som proti jemne odhaleným fotkám, ale musia byť nafotené vkusne a top fotografom," napísala kráska k záberu.

Pochvalné komentáre na seba nenechali dlho čakať. Fanúšikovia okrem jej predností chválili aj prácu fotografa či artistický spôsob zvečnenia. A keď už sa takto verejne obnažila, padla aj otázka, či niekedy nezatúžila zapózovať pre slávny pánsky magazín Playboy. "Pokiaľ dobre zaplatia. Pod 100 000 eur nepôjdem," úprimne priznala blondínka.