Tom Hanks prepožičal hlas obľúbenej hračke v Toy Story: TOTO ste možno o jeho animovanej úlohe netušili!

Držiteľ niekoľkých prestížnych ocenení je okrem svojich filmových rolí známy tiež phrepožičaním svojho hlasu známej animovanej postavičke.

Tom Hanks dabuje v originálnom znení hračku Woody v obľúbenom animovanom filme Toy Story. Postavička mu prischla hneď v roku 1995, kedy bola uvedená prvá časť rozprávky. V rozhovore pre The New York Times Hanks uviedol, že práca na poslednej časti Toy Story preňho bola skutočne náročná. "Sú chvíle, keď ma bránica bolí na konci štvor alebo päťhodinového záznamu, a to len preto, že je výzvou vytlačiť z každého dialógu všetky možnosti," uviedol Hanks v rozhovore.

Jeho hlas však znie stále rovnako, čo môžu americkí fanúšikovia len oceniť. Môže za zo tiež fakt, že herec sa snaží žiť zdravým životom - nefajčí ani neholduje alkoholu. 

Zdroj: www.imbd.com

Podľa portálu The-numbers.com je Hanksovým najväčším filmom práve Toy Story 4 z roku 2019. Ide o posledný uvedený diel rozprávky, ktorého slovenskú premiéru si môžete užiť dnes o 16.50 na TV JOJ. 

Možno ste netušili, že Tom Hanks má brata, ktorý občas prepožičia svoj hlas Woodymu namiesto Toma. Ale len v prípade hračiek či videohrier k rozprávke. Bratia sú si veľmi podobní a aj ich hlasy majú podobný tón. Hanks má práce vyše hlavy, stále natáča nové a nové projekty, a zastúpenie brata určite oceňuje. 

Vo videu môžete počuť Jima Hanksa. Bratia sú si nielen podobní, ale majú porovnateľné aj hlasy!

;

Sledujte animovaný film Toy Story 4 dnes o 16.50 na JOJke!