Dominika Mirgová dráždi mužské oko v odvážnom klipe: Polonahá a sexi ako nikdy predtým!

Blonďavá speváčka pred pár dňami zverejnila nový videoklip k skladbe Namotaná a bez pochýb sa naň „namotali“ všetci fanúšikovia mužského pohlavia. Dominika v ňom nielenže ukazuje svoje krivky bohyne, ale predvádza tak odvážne pohyby, že nejednému divákovi určite vyschne v ústach.

Speváčka Dominika Mirgová bez pochýb patrí k najkrajším slovenským speváčkam. Je sympatická, milá a vždy je dokonale upravená. Kým dámy ju obdivujú pre jej dokonalý vkus a inšpiratívne outfity, páni určite oceňujú jej postavu bohyne, ktorú často vystavuje na obdiv v provokatívnom oblečení. To urobila aj v najnovšom videoklipe, ktorý natočila k skladbe Namotaná. Dominika v ňom opäť raz predviedla dokonalé krivky, ktoré odhalili úsporné kostýmy.

Oveľa odvážnejšie než jej outfity, sú však choreografie, ktoré v klipe predvádza. Mamine takmer 6-ročného synčeka Peťka ide tanec naozaj perfektne a v niektorých scénach dokonca pripomína tanečné kráľovné Shakiru či Jennifer Lopez. Ako však Mirgová tvrdí, nakrúcanie nebola žiadna brnkačka. Poviem vám, že to vôbec nebolo jednoduché, dokonca si dovolím povedať, že patrí medzi najťažšie klipy, ktoré som kedy natočila,“ vysvetlila Dominika. Keďže stále bojujeme s pandémiou, nakrúcanie prebiehalo za prísnych bezpečnostných pravidiel. Celý štáb vrátane mňa absolvoval antigénové testy, lebo aj pri našej práci sa naozaj snažíme byť zodpovední,“ dodala. Výsledok je naozaj skvelý a videoklip určite podráždil nejedno mužské oko. Čo poviete?