Herečka Tilda Swinton ukázala dospelú dcéru: Čože, veď sa na seba vôbec nepodobajú!

Škótska herečka, ktorá je známa svojím ikonickým imidžom, sa vo štvrtok večer objavila na filmovom festivale v Cannes v spoločnosti sympatickej mladej dámy. A len málokto by tipoval, že ide o jej dcéru. Blondínky sa totiž na seba ani za mak nepodobajú!

Škótska herečka Tilda Swinton sa okrem skvelého hereckého talentu preslávila aj svojím ikonickým imidžom, éterickou vizážou a originálnymi vlasovými kreáciami. Jej výzor aj štýl sú pre ňu tak typické a nenapodobiteľné, že hoci nespadajú do akejsi hollywoodskej šablóny krásy, všetci ich obdivujú.

Svojský imidž predviedla aj vo štvrtok, keď sa zúčastnila na premietaní na filmovom festivale v Cannes. Pred objektívy fotoaparátov sa postavila spolu so sympatickou blondínkou a mnohí sa určite pýtali, o koho ide. Usmievavá slečna v čiernych šatách je Tildina 23- ročná dcéra Honor, ktorú má s bývalým partnerom, dramatikom Johnom Byrnem. Hoci sa na seba výzorovo vôbec nepodobajú, jablko predsa len nepadlo ďaleko od stromu. Honor sa totiž venuje herectvu rovnako ako jej slávna mama. Nuž, gény sa zaprieť nedajú.

Sledujte film Dr. Strange v hlavnej úlohe s Tildou Swinton už dnes o 20:35 na JOJke!