Herečka Zuzana Kanócz o práci a deťoch: TOHTO sa musela vzdať!

Zuzana Kanócz stíha okrem venovania sa svojim trom malým deťom aj mnoho ďalších aktivít, no v tomto období jej najviac času zaberá práca. Práve tá zapríčinila, že sa musela vzdať svojej obľúbenej činnosti. Zuzana účinkuje v novom seriáli Nemocnica. Čo si musela odoprieť?

​Zuzka Kanócz mala aj vďaka nakrúcaniu nového seriálu Nemocnica, ktorý už čoskoro uvidíte na obrazovkách JOJky, skutočne perné obdobie. Herečka prezradila v rozhovore pre Nový čas, že počas dňa nerelaxuje takmer vôbec a že si svoj voľný čas musí skrátka dopredu naplánovať. 

O Zuzane je známe, že má celkom zaujímavé hobby – kreslenie mandál. A práve na túto aktivitu jej už nezvýšil čas a musela ju odsunúť na vedľajšiu koľaj. Jedine, že by si našla čas napríklad večer. „Večerné voľno, to je také, že už len vypnúť. Teraz bývam večer už príliš unavená a na to fakt treba, aby bol človek aspoň trochu pri zmysloch, lebo tam sa dá veľmi rýchlo pomýliť a potom je celá mandala zničená. Nasilu to teda robiť nechcem, lebo mandala musí vznikať s dobrou energiou a nie premáhaním sa. Viem, že tie mandaly kresliť budem,“ povedala herečka v rozhovore pre Nový čas.

Zuzanu, spolu s ďalšími skvelými hercami uvidíte už čoskoro v novom seriáli Nemocnica, na JOJke!