Lucie Bílá je hrdá chalupárka: WOW, vyzerá to u nej ako v tradičnej českej rozprávke!

Speváčka síce nepatrí medzi celebrity, ktoré by svoje súkromie verejne prezentovali na sociálnych sieťach. Jej followeri na Instagrame si však z čriepkov, čo zdieľa, dokážu poskladať, ako to u nej vyzerá. Napríklad jej chalupa v Českom raji, ktorá si zachováva tradičný vzhľad i komfort.

Mnohonásobná držiteľka Zlatých Slávikov sa pýši chalupou v obci Líšný, ktorá vyzerá skutočne impozantne. V minulosti ju odkúpila od svojho bývalého partnera Petra Kratochvíla a život si v nej náramne užíva. "Bola som už v toľkých krásnych krajinách, na toľkých krásnych miestach, v toľkých nádherných hoteloch, ale vždy som sa len uistila v tom, že NAJ je česká krajina, Český raj a pec na mojej chalupe," napísala Bílá k fotke zo svojho priam rozprávkového domčeka, v ktorom všetko spolu dokonale ladí.

Dominantou jej vidieckeho bývania je predovšetkým otvorený priestor. Obývačka je spojený s kuchynkou a jedálňou, v strede miestnosti stojí pec. Staročeskú klasiku dotvára pôvodná drevená podlaha, drevený strop a štýlové doplnky. Krásne maľované skrine, police s maľovanými taniermi a hrnčeky ako z rozprávky, váľanda za pecou s kockovanou prikrývkou - všetko vyzerá veľmi tradične a útulne. Nemenej pôsobivo vyzerá jej chalúpka aj zvonku, uprostred zelene, obložená kameňom. Z pozemku má speváčka pekný výhľad na údolie a na protiľahlé kopce. Na záhrade chová ovce i koňa. Má tam dokonca postavený holubník.

​Speváčka je milovníčkov českej prírody!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

 

V jednom z predchádzajúcich rozhovorov Lucie Bílá zmienila, že práve na chalupe vytvára svojich povestných anjelikov a ružence, ktoré potom predáva. Obnos z predaja venuje na nákup kompenzačných pomôcok pre osoby s vážnym zdravotným postihnutím a pomoc pre osoby v mimoriadne ťažkých životných situáciách. A pretože je neposedná, často vraj behá po okolitých stráňach, hľadá bylinky a zbiera huby, skrátka ako každý druhý "chalupár". Dlhé roky tam jazdila predovšetkým sama, prípadne so synom Filipom, teraz jej tam už niekoľko rokov robí spoločnosť jej partner Radek Filipi.

Tagy: Lucie Bílá