Tehotenstvo Veroniky Nízlovej je stále zahalené tajomstvom: Podstúpila predsa len umelé oplodnenie?

Tehotenstvo Twiinsky Veroniky Nízlovéj stále vyvoláva množstvo otázok a dohadov. Hoci by sa čo nevidieť mala stať mamičkou, o tom, kto je otcom dieťaťa, ktoré nosí pod srdcom, mlčí. Objavili sa špekulácie, či si k materstvu nepomohla umelým oplodnením.

Keď sa Veronika Nízlová na sociálnych sieťach pochválila krásnou novinkou, všetkých jej priaznivcov to šokovalo. Pôvabná brunetka sa totiž už pred viac ako rokom rozviedla so svojím manželom Tomášom Krupom a žiadny iný muž sa po jej boku odvtedy neobjavoval. A nebude sa objavovať ani po narodení očakávaného bábätka. To pochopiteľne vyvoláva množstvo otáznikov. Sama Veronika bola ohľadom otcovstva veľmi skúpa na informácie. "Hoci s oteckom dieťatka nie sme spolu, vždy mu budem vďačná za tento dar. Dohodli sme sa, že jeho meno nebudem zverejňovať. Taktiež rešpektujem jeho rozhodnutie, že nebude súčasťou nášho života. Želám mu všetko dobré," napísala na svoj instagram s tým, že sa viac k tejto téme nemieni vyjadrovať.

Otázky o jej tehotenstvo preto smerujú až k profilu jej sestry. Mnohí ľudia došli k názoru, že po tom, čo sa z Daniely stala mamička dcérky Lindy, zatúžila po dieťati i Veronika a rozhodla sa ho mať za každú cenu. Odpoveď na otázku, či podstúpila umelé oplodnenie, bola však jasná a stručná: "Nie." Daniela dokonca v ďalšej odpovedi uviedla, že otca bábätka sama pozná. Namiesto neho však bude pri pôrode svojej sestry ona sama. "Je to neskutočná podpora, keď tam máš niekoho blízkeho."

Veronike takto oplatí jej prítomnosť na sále v čase, keď ona sama rodila malú Lindu, ktorú má s futbalistom Stanislavom Lobotkom. Speváčka v januári minulého roka až do poslednej chvíle nevedela, kde privedie svoje dieťa na svet, jej partner totiž vtedy prestupoval do Talianska. Dievčatko mohlo prísť na svet na Slovensku, odkiaľ sestry Nízlové pochádzajú, v Taliansku, alebo v Španielsku, ktoré je ich druhým domovom. Tam napokon mala v pláne pôvodne rodiť, lenže Linda sa rozhodla prísť na svet tri dni pred plánovaným termínom.