Strauszovci doprajú luxus aj domácim zvieratám: Sliepku ubytovali v párty dome pri bazéne!

Na kráľovnú slovenského instagramu sa zase raz zniesla vlna kritiky. S manželom Reném Strauszom totiž ako darček dostali sliepku. Tá ale zatiaľ pobehuje po dlažbe okolo bazéna a býva v párty domčeku. Bude sa dvojica schopná o operenca postarať?

Z rozprávkového rezortu v Mexiku sa už René Strausz a Zuzana Plačková vrátili späť do svojej domoviny, narodeniny tak manžel slávnej influencerky oslávil na Slovensku. Tam naňho čakalo poriadne prekvapenie: k svojmu veľkému dňu totiž dostal živú sliepku! Sliepku manželia ukázali na sociálnych sieťach - reakcie fanúšikov ale boli rôzne.

Zatiaľ čo jedni pobavene gratulovali, iní vyjadrili obavy, či sa kontroverzná dvojica dokáže o hospodárske zviera správne postarať. V čase, keď Strausz sliepku dostal, totiž manželia nemali prichystaný ani kurník. Ďalšie otázky vzbudil aj osud prasiatka Tinkyho. Prasiatko si so sebou dvojica do Mexika nevzala a nie je jasné, kde vlastne skončilo. Isté je, že už ho nikto nejaký čas nevidel. Otázkou zostáva aj to, ako so sliepkou bude prípadne vychádzať. Niektorým sledujúcim sa navyše nepáčilo, že sliepku nechali manželia prechádzať po dlažbe pri bazéne, zatiaľ čo sa hrdzavý operenec potrebuje hrabať v hline. Keby pritom navyše sliepka do bazéna spadla, rýchlo by sa utopila!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RENE STRAUSZ (@rene.rendy)

 

Plačková ale, zdá sa, na blaho sliepky predsa len myslí a plánuje jej doma vytvoriť tie správne podmienky. „Potrebujem kurník a ešte jednu sliepku, aby jej nebolo smutno, pretože zatiaľ býva v párty domčeku,“ zverila sa na Instagrame. A pre kritikov si neodpustila ráznu odpoveď: „Milujem tých premúdrených ľudí, videli ste, čo máme za dom?“ zmietla urážky zo stola!