Ivana Gáborík otvorene: Pre TOTO prežíva druhé tehotenstvo inak!

Ivana Gáborík sa už onedlho stane dvojnásobnou mamou. Tehotenstvo si aktuálne užíva, no zo začiatku to pre ňu bolo náročné. V rozhovore prezradila viac!

Marián a Ivana Gáborík sú manželmi od roku 2017. Ich rodinka sme pred viac ako rokom rozrástla o dcérku Bellu a už onedlho im do rodiny pribudne ďalší prírastok. Celá rodina sa bezpochyby na bábätko teší. Ivana ale v rozhovore pre Top Star prezradila, že jej tehotenstvo bolo spočiatku o čosi náročnejšie. „Musím si poklopať, pretože to najhoršie mám za sebou. Tie prvé štyri mesiace boli naozaj náročné a teraz si to už užívam a mám opäť tú energiu, aj apetít aj všetko, čo k tomu patrí,“ povedala Ivana v rozhovore.

Ako to už býva, každá mamička prežíva tieto chvíle inak. Ivana nám dokonca vysvetlila, v čom je toto druhé tehotenstvo iné. Našťastie, v náročnejších chvíľach sa má stále na koho obrátiť. „Hlavne už to bola zmena oproti tomu prvému tehotenstvu, že nemohla som si už oddýchnuť, sadnúť si k televízoru a naozaj mať ten čas pre seba tým, že už máme malú. Takže bolo to náročnejšie, ale môj manžel aj so svokrou aj s mojou maminou mi pomáhali,“ prezradila v rozhovore pre Top Star.

Ako ale vníma príchod súrodenca malá Bella? Pripravuje ju Ivana na túto zmenu nejako špeciálne? „Ja sa snažím ju už do toho zasvätiť, že čo sa deje, aby vedela. Niekde som našla, známa mi poslala takých šesť tipov, ako bábätko oboznámiť s tým, že príde súrodenec, takže už chystáme aj krabičku s hračkami pre bábätko, ale už eviduje, hladká bruško a teší sa,“ dodala Ivana Gáborík.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)