Eva Longoria zažiarila na svadbe Beckhamovcov: Pozrite, ako perfektne vyzerala!

Minulú sobotu sa konala veľkolepá svadba, na ktorú upriamilo zrak veľké množstvo ľudí. Prirodzene. Veď, Beckhamovci ženili svojho najstaršieho syna Brooklyna. Nevesta Nicola Peltz, ženích Brooklyn či samotná Victoria vyzerali úchvatne. Zažiarila však aj najlepšia priateľka Victorie, Eva Longoria. Pozrite, ako famózne vyzerala!

Eva Longoria patrí istotne k najkrajším herečkám a hoci má pred päťdesiatkou, tento vek by jej tipoval len málokto. Herečka je späť po materskej dovolenke a to vo forme lepšej, než kedykoľvek pred tým. Bývala hviezda „Zúfalých manželiek“ predviedla na svadbe Beckhamovcov nádherné šaty. Tie dokonale zvýrazňovali jej ženské krivky a Eva vyzerala ako kráľovná večera.

Eva Longoria Zdroj: Profimedia

​Šaty, ktoré mala na sebe herečka boli, ako inak, z dielne jej najlepšej priateľky, Victorie Beckham. Šaty z jej dielne mali na sebe počas svadby viaceré dámy. Medzi nimi napríklad aj priateľka futbalistu Romea Beckhama, ďalšieho zo synov slávneho páru. Samozrejme, krásnou róbou nezaostávala ani samotná Victoria, ktorá vyzerala taktiež perfektne. Pozrite, ako vyzerala Eva Longoria na prominentnej svadbe na záberoch nižšie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)