Aha, ako vyzeral herec Marek Vašut v mladosti: Čím je starší, tým má väčšiu charizmu!

Úspešný český herec sa pred kamery postavil ešte v ranom detstve a odvtedy si zahral v desiatkach filmov i seriálov, a to aj v zahraničných produkciách. A hoci mal poriadny šarm aj v mladosti, pribúdajúci vek mu naozaj svedčí!

Herec Marek Vašut si po prvý raz zahral v televíznom filme ako 5- ročný chlapec. Odvtedy ubehlo 57 rokov rokov a rodák z Prahy už stvárnil stovky rôznych postáv. U našich českých susedov patrí k najobsadzovanejším hercom a taktiež je tvárou, ktorú milujú aj zahraničné hollywoodske produkcie. Vašut si menšie úlohy zahral v známych filmoch ako Van Helsing, xXx, Solomon Kane, Česká spojka či kultové Mission Imposible.

Na nedostatok práce sa nemôže sťažovať ani s pribúdajúcim vekom. V máji oslávil 62. narodeniny a ponuky na nakrúcanie sa mu hrnú aj teraz. Rovnako je to aj so záujmom opačného pohlavia o jeho osobu. Úspešný herec je totiž stále mužom, na ktorého sa ženy rady pozerajú. Pribúdajúci vek mu pridáva šarm i charizmu a tak môžeme povedať, že zreje ako víno. A hoci sa neoženil a ani nemá potomka, má dlhé zástupy fanúšičiek. Niet preto divu, že získal nálepku lámača ženských sŕdc. Čo poviete?

Sledujte film Román pro pokročilé už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Marek Vašut