Do kín prichádza nová komédia s hviezdnym obsadením: Pozrite si prvé zábery filmu Villa Lucia!

Slovenská filmová novinka vzbudila u ľudí veľký záujem a teraz prichádza konečne do kín. O čom je Villa Lucia a aké obsadenie či dej ponúka?

Villa Lucia je originálnou kombináciou dvoch azda divácky najpopulárnejších žánrov: romantického filmu a komediálnej kriminálky. Tá sľubuje divákom naozaj veľa. Vtipné dialógy, charizmatické herecké obsadenie, prepracované kaskadérske scény či najmodernejšie digitálne technológie, aké v slovenskej kinematografii nemajú obdobu. Film režíroval Michal Kollár, pod ktorého taktovkou vznikol napríklad aj úspešný seriál Ultimátum.

Vo filme uvidíte herecké hviezdy, ako Hana Vagnerová, Michal Kubovčík, Juraj Hrčka, Zdeněk Godla, Vlado Černý, Tomáš Mischura či Marta Maťová a mnohých ďalších skvelých hercov. Ako avizovali tvorcovia, táto komédia odhalí, čo všetko sú dvaja muži schopní spraviť pre jednu ženu. Nuž, je sa skutočne na čo tešiť.

Villa Lucia Zdroj: TV JOJ

Hlavná dejová zápletka je založená na svojsky poňatom milostnom trojuholníku. Trojicu kamarátov, tridsiatnikov, spája spomienka na jednu osudovú ženu, bývalú spolužiačku Luciu Renerovú. Jeden z nich ju mal ako prvý, druhý ju má teraz a ten tretí nechce, aby sa kvôli nej stará partia rozpadla. Ľúbostný konflikt však zďaleka nie je to jediné, s čím sa starí kamaráti vo filme Villa Lucia budú musieť vysporiadať. Možno dokonca pôjde aj o život.

Pozrite si trailer k filmu Villa Lucia:

Nenechajte si ujsť premiéru filmu Villa Lucia, už 9. marca v kinách!