Bratislavčania, zbystrite pozornosť! Už túto sobotu vás čaká kasting do relácie Riskuj!

Ak sa už dlhšie odhodlávate prihlásiť do vedomostnej súťaže Riskuj!, máte teraz jedinečnú príležitosť!

Pozornosť tentokrát zbystrite všetci z hlavného mesta. Už v sobotu 6. mája 2023 sa totiž vidíme v Bratislave. Otestovať svoje vedomosti môžete prísť do Televízie JOJ na Brečtanovej 1 od 13.00 do 17:00. Ešte predtým, ako na kasting prídete, aby ste si zjednodušili účasť na ňom, vyplňte registračný formulár, ktorý nájdete TU! Ak nie ste z hlavného mesta, nič sa nedeje, prihlásiť sa môžete zo všetkých kútov našej krajiny, čoskoro sa vidíme možno aj vo vašom meste! 

Nenechajte si ujsť ani dnešnú špeciálnu epizódu s ďalšími nadanými športovcami a športovými tvárami. Dnes sa v "súboji" stretne Monika Chochlíková, majsterska v thajskom boxe, jej priateľ a tréner a tiež nadaný športovec, Tomáš Tadlánek, a komentátor JOJ Športu - Tomáš Horváth. Je sa skutočne na čo tešiť!

Vedomostná súťaž na JOJke je možnosťou pre každého, kto chce ukázať svoje vedomosti a zarobiť si pekné finančné odmeny. Hľadáme práve vás. Stačí, ak máte minimálne osemnásť rokov a chuť súťažiť. Zároveň sa môžete dozvedieť, ako to funguje za televíznymi kamerami, ktorých obsah vidíte bežne len v televízii, ale aj nadviazať nové priateľstvá! 

 Sledujte špeciál Riskuj! už dnes o 17:00 na JOJke!

Tagy: kasting Riskuj