Nepomohla ani sláva! Herečka Zendaya zažila v Ríme nevídanú situáciu: Vyhadzov z reštaurácie?

Trápny moment mala údajne zažiť slávna a mimoriadne obľúbená herečka Zendaya v jednej z reštaurácií v Ríme. S takýmto niečím sa hádam ešte ani nestretla!

Ako uviedol Daily Mail, Zendaya sa údajne nemohla ísť najesť do luxusnej reštaurácie Terrazza Borromini. Dôvodom malo byť oblečenie, ktoré nespĺňalo dress code podniku. Hviezda prišla nenápadne nalíčená, v čiernom crop tope, voľných cargo nohaviciach a luxusných kožených topánkach. To však nestačilo a herečka si musela aj so svojim tímom nájsť iné miesto, kde by sa najedli.

Page Six Style zároveň bleskovo priniesol exkluzívne vyjadrenie, ktoré celý incident poprelo. „Vôbec to nie je pravda,” tvrdí Scott Newman, zástupca hviezdy z poslednej filmovej adaptácie Duny. Podľa neho si Zendaya uvedomila, že tento podnik už skôr navštívila a pretože chcela skúsiť niečo iné, jej skupina do podniku nevošla.

Zendaya Zdroj: Profimedia

Kto je Zendaya?

Zendaya je americká speváčka a herečka. V roku 2022 ju dokonca časopis Times zaradil na každoročný zoznam 100 najvplyvnejších ľudí sveta. Známa je už od útleho veku, no v poslednej dobe zahviezdila napríklad v seriáli Euphoria, vo veľkolepom filme Duna, no a mnohých si získala ako Michelle Jones vo filme Spider-Man.