Prinášame vám outfity z festivalu v Karlových Varoch: TAKÉTO unikátne šaty ste ešte nevideli!

Festival v Karlových Varoch nie je len prehliadkou nových filmov, ale aj krásnych šiat. Tento rok mala na sebe jedna z herečiek unikátny kúsok!

Úplný unikát spomedzi odetých celebrít mala na sebe česká herečka. Herečka Aňa Geislerová na slávnostnom zahájení vyniesla netradičnú róbu, ktorú z pivnej látky vytvoril módny návrhár Jakub Polanka. Odvážny a revolučný projekt, na konci ktorého vzniklo unikátne dielo, sa podaril. Po troch mesiacoch prác v laboratóriách Nanollose bolo vyrobených 15 metrov unikátneho organického materiálu pripomínajúceho kožu. Vedci na jeho vytvorenie použili približne 300 litrov piva oficiálneho partnera festivalu! 

Spolupráca s tradičným pivom Aňu veľmi teší. "Cítim sa poctená, že som to mohla byť ja. Celá príprava projektu musela strašne dlho trvať, bol za tým výnimočný nápad. Zo spolupráce som nadšená. Keby to bol niekto iný, tak by som tej dotyčnej absolútne závidela. Veľmi si to vážim," povedala herečka pre český Blesk. Skutočne sa jej šaty náramne hodili a návrhár si nemohol vybrať lepšiu modelku!

Zdroj: blesk

To však zďaleka nie je všetko, čo tohtoročné Karlove Vary priniesli v oblasti módy. Na červenom koberci môžeme sledovať hviezde outfity až do 8. júla. Festival odštartoval v piatok 30. júna a už doteraz priniesol krásne róby dám. Určite však netreba pozabudnúť ani na pánov, ktorý sprevádzali svoje partnerky rovnako elegantne nahodení. Viac outfitov si môžete pozrieť v galérii! 

Tagy: KVIFF