Ján Koleník o nakrúcaní Ultimáta s Ester Geislerovou: TOTO si pochvaľoval najviac!

Jednu z hlavných úloh stvárňuje v rukojemníckej dráme Ultimátum aj úspešná česká herečka Ester Geislerová. S Jánom Koleníkom si zahrali partnerov, ktorí spolu čakajú dieťa. Aká bola ich spolupráca priamo na pľaci?

Herečka Ester Geislerová stvárňuje v minisérii Ultimátum Lenku Naušovú, partnerku policajného vyjednávača Dana Andrika, s ktorým čaká dieťa. Hoci je navonok silná a vynaliezavá, celý život hľadá skutočnú oporu. Svoj starý domov opustila v dôvere, že práve s Danom sa jej podarí začať novú etapu. Dúfa, že ruka v ruke s jej tehotenstvom začne uprednostňovať rodinu pred prácou. Ich neistý vzťah však podstúpi najťažšiu skúšku, keď sa tou prácou stane ona sama - vo chvíli, keď sa ocitne na oddelení kardiológie po boku únoscu Korňana.

Ultimátum - Ján Koleník a Ester Geislerová Zdroj: TV JOJ

​„Je to situácia, v ktorej čakáme s Ester dieťa. Tiež to posúva niekde ten vzťah. Ale oni si neveria, či spolu zostanú a spolu to musia riešiť v rukojemníckej dráme. Celé je to postavené na hlavu,“ povedal predstaviteľ Dana Andrika - Ján Koleník. Ten si spoluprácu s Ester Geislerovou nesmierne pochvaľuje. „Tieto koprodukcie sú cenné, pretože je to nová energia, ktorá príde z Čiech alebo z iných krajín. Zároveň to prostredie a energia je iná. My sa tu už na Slovensku herci dôverne poznáme. Sme malý trh. Všade spolu hráme a vytvoriť tie kombinácie, kto ešte spolu nehral, je veľmi ťažké. Aby to bolo pre diváka vždy nové a osviežujúce. Preto si myslím, že táto koprodukcia je cenná aj v tomto duchu, že sme si nacítili energie aj s inými hercami,“ vysvetlil Koleník.

Sledujte rukojemnícku drámu Ultimátum každú sobotu o 20:35 na JOJke!

Tagy: ultimátum