Ondrej Kandráč ukázal svoju krásnu rodinku: Fíha, sú ako vystrihnutí z časopisu!

Obľúbený muzikant má vo svojom živote pevný pilier, ktorým je jeho milovaná rodina. Hoci hudobná kariéra mu ukrajuje veľa času, manželke a trom krásnym deťom sa venuje najviac, ako sa len dá.

Manželia Erika a Ondrej Kandráčovci v máji oslávili 15. výročie svadby, no v ich prípade akoby čas ani neexistoval. Za ten čas sa im narodili tri krásne deti - najstarší Ondrejko, prostredná Emka a najmladšou členkou rodiny je Maruška, ktorá prišla na svet v júni 2020. Ako sa hovorí, plynutie času si uvedomujeme najintenzívnejšie práve na deťoch a výnimkou nie sú ani Kandráčovci.

Už na prvý pohľad totiž vidieť, že všetci traja "juniori" rastú ako z vody. Dôkazom je aj fotka, ktorú Ondrej zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti. Pózuje na nej s celou svojou rodinou, pričom po ich boku nechýba ani jeho milovaná mama Monika. Spoločne sa zišli v jednom z tatranských hotelov, kde nakrúcali prekvapenie, ktoré uvidíte na detskej televízii Jojko. Celá rodinka na spomínanej fotke žiari šťastím a je jasné, že si spoločné chvíle, aj keď trochu pracovné, užívajú plnými dúškami.