Agáta Hanychová dala psa na prázdniny do hotela: Odpadnete, koľko ju stál pobyt sučky!

Už dva týždne trávi Agáta Hanychová so svojimi tromi deťmi na dovolenke v španielskej Marbelle, kde má jej partner Jaromír Soukup apartmán. Svojho psieho kamaráta však nechala v Čechách. Respektíve ho poslala tiež na dovolenku, ktorá ju doteraz mohla vyjsť na pekne vysokú sumu!

Je síce pravda, že dovolenka jej sučky Bonnie Agátu Hanychovú vyjde lacnejšie, než dovolenka pre celú rodinu, aj tak je to pomerne veľký rozmar. Psík, ktorého si modelka zaobstarala ešte počas manželstva s Jakubom Prachařom s ňou a jej deťmi nemohol odletieť na dovolenku do Marbelly. Agáta s deťmi tam síce majú k dispozícii apartmán Jaromíra Soukupa, ale väčšinu času trávia na pláži a tam Bonnie pravdepodobne nesmie!

Preto psíka počas ich pobytu v Španielsku umiestnila do psieho hotela. A zaplatila za poriadny luxus. "Pani majiteľka z malého kaštieľa vybudovala rezort a spa pre psíkov a celým svojim srdcom tým žije. Pri psíkoch sú 24 hodín denne, každý deň vám posielajú fotky a videá vášho maznáčika, dokonca na hornom poschodí vybudovali ubytovanie aj pre vás, takže ak idete na dovolenku, môžete doraziť, prespať, budete mať odvoz na letisko, a medzitým sa takto postarajú o chlpaté lásky," napísala Hanychová služby, ktoré hotel ponúka. Okrem toho opatrovatelia púšťajú psíkom filmy, čítajú im pred spaním rozprávky, psíci si môžu so svojimi majiteľmi zavolať, a keď je treba, zariadia im odvoz z letiska alebo naň. Ceny nie sú vôbec malé a priemerný psičkár si ich nemôže dovoliť. Ak teda Agáta zaplatila svojej Bonnie tie najlepšie služby v luxusnom balíčku, psík si teraz užíva vlastnú dovolenku za v prepočte viac než 700 eur. Za to by už bola pekná dovolenka aj pre človeka!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)