Bitka medzi českými modelkami sa presunula na pláž: Hanychová bez HANBY paroduje Krainovú!

Simona Krainová posledné týždne zásobuje svoj Instagram štylizovanými fotkami z pláže exotického ostrova Svätý Martin. Agáte Hanychovej je tŕňom v oku, a tak jej neušlo, že jej o 13 rokov staršia kolegyňa zakaždým pózuje na špičkách.

Je to trik, ktorý pozná snáď každá žena. Stačí sa vytiahnuť na špičky a dlhé nôžky až do neba sú na svete. Rovnako tak zmizne bruško. Nie že by to Krainová potrebovala, no tento trik využíva. A toho si všimla aj jej odveká rivalka Agáta, ktorá sa momentálne opaľuje na Tenerife.  

"Tak dokážem sa odfotiť, aj keď nestojím na špičkách. Teším sa na májovú výzvu. Covid sa na mne podpísal, ale na kom nie," poslala pozdrav fanúšikom z dovolenky na Kanároch a prihodila aj fotku v plavkách ako dôkaz. Blondínka to zatiaľ nechala bez komentára. Nedávno ale zdieľala video dvoch kyprých dievčat z Karibiku s komentárom: "To mi bude trvať ešte dlho, než sa dostanem do karibskej formy. Tu platí čím väčší, tým lepší. Tak ja si idem pre čokoládovú tyčinku alebo dve."

Rivalita začala, ako už to býva, kvôli chlapovi. Slávnemu hokejistovi Detroitu Jiřímu Hudlerovi, bývalému nápadníkovi Hanychovej. Tá nemohla ustáť jeho lásku k Simone, ktorá začala v roku 2007. A tak jedovato vyhlásila, že by Krainová mohla byť Hudlerovou matkou. "On ju rovnako pošle k vode," neodpustila si. "Nebudem to komentovať. Táto agresívna psychicky labilná baba mi za to nestojí," zachovala si Krainová chladnú hlavu.

A po desiatich rokoch to medzi nimi stále iskrilo. Keď sa bývalá manželka Jakuba Prachařa v roku 2018 objavila pol roka po druhom pôrode na móle v plavkách, rypla si Krainová. "Mne neprislúcha to súdiť, nechcem do toho rýpať, ale každý má oči. Nechala by som to tým urasteným a chudým dievčatám..." vyhlásila.