Aňa Geislerová ukázala luxusné bývanie: Za TOTO by sa nehanbila ani kráľovská rodina!

Aj keď si súkromie prísne stráži, občas sa neudrží a nechá do neho nahliadnuť. Herečka Aňa Geislerová spoločne s manželom Zdeňkom Janáčkom vlastnia dve nehnuteľnosti – vilu v Dobrichoviciach a byt na pražskom Smíchove. A práve do prvorepublikového skvostu nechala herečka nahliadnuť!

Aňa Geislerová si pred rokmi s manželom zaobstarala neďaleko Berounky vilu za 8 miliónov českých korún. Letné sídlo nebolo úplne v dobrom stave, a tak ho dva roky rekonštruovali. S manželom to naozaj zobrali od podlahy. Nové podlahy, okná, veranda, omietka aj strešná krytina! 

Ale to nie je jediné bývanie, ktoré herečka so Zdeňkom a tromi deťmi - Stellou, Brunom a Maxom obývajú. Majú ešte pražské bývanie, a to na nábreží blízko Smíchova. Niekoľkoizbový byt je po rekonštrukcii, ale všetko zanechali pôvodné. Dvojkrídlové dvere, pôvodné parkety s prešliapanými kobercami skvele dopĺňa buď krištáľový, alebo naopak moderný luster. Tiež sú tu sedačka v karmínovej farbe a starožitné komody a stolíky.

V jednej miestnosti dominuje farebný obraz so zvieratami, pričom pes je oblečený do dámskeho modelu. Nechýba ani dizajnový vešiak alebo mechanická nádobka s cukríkmi. Všetko je veľmi minimalistické, ale nie je z toho cítiť prázdnota! 

Zdroj: Instagram

Sledujte film Prezidentka s Aňou Geislerovou dnes o 20:40 na JOJke!