Aňa Geislerová si vysnívané nakrúcanie v Anglicku TAKTO nepredstavovala!

Nejeden český herec by si želal preraziť v zahraničí. A niektorým sa to aj podarilo - napríklad takej Ani Geislerovej. Česká herečka aktuálne natáča vo Veľkej Británii.

Anna Geislerová si za trochu neobvyklých okolností plní jednu zo svojich najväčších hereckých túžob - zúčastniť sa zahraničného natáčania. Väčšinu času trávi momentálne v Anglicku, čím sa vysvetľuje, prečo sa nemohla osobne dostaviť na odovzdávaní cien Český lev, hoci bola nominovaná za svoj výkon v snímke Havel. 

Herečka je väčšinu dňa v povinnej samoizolácii. "Zvláštne, veľmi zvláštny zážitok," zverila sa na sociálnej sieti svojim priaznivcom herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Geislerová (@geislerka)

"Som tu. Za zvláštnych okolností sa mi plní sen, že točím v Anglicku, a k tomu mám toľko času. Je to istý druh luxusu," domnieva sa Geislerová, podľa ktorej je jej "jediným dobrodružstvom ranná cesta pre kávu k automatu." 

Chvíle voľna trávi pomerne pasívne. "Učím sa texty. Pozerám z okna. Kamarátim sa s čajkami. A vybavila som sa naozaj prezieravo luxusným pyžamom, trenchcoatem (chodím v ňom pre kávu) a teplými, avšak elegantnými papučkami. A za oknami je svet ... " uviedla ďalej na svojom Instagrame.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Geislerová (@geislerka)

Len jedna vec je aj v časoch koronavírusových, kedy sú aj zahraničnej produkcie značne zväzované všetkými možnými aj nemožnými opatreniami, nemenná: "Čas v karanténe je všade rovnaký," zdôraznila Aňa.