Radikálne zmeny v živote Simony Krainovej: Na TOTO by veľa ľudí rozhodne nenašlo odvahu!

Aj keď je milovníčkou drahých značiek a luxusu, teraz urobila ráznu zmenu. Modelka Simona Krainová sa rozhodla zbaviť väčšiny svojho oblečenia, topánok či kabeliek. Čo je za tým?

Luxusné bývanie, s rozlohou 400 m², v pražských Dejviciach, sa manželia rozhodli od základov zmeniť. Kľúče odovzdali profesionálnej firme a odleteli do svojho druhého domova v Dominikánskej republike. Po niekoľkotýždňovom pobyte v Karibiku na nich čakal nový a minimalisticky zariadený byt vo svetlých farbách. No a práve nový byt má byť dôvodom, prečo sa rozhodla modelka zbaviť časti svojich vecí.

„Keď som prvýkrát vošla do bytu, tak som sa zamilovala. Zrazu je všade množstvo priestoru a minimálne nábytku. Trvalo dlho, kým som našla odvahu vybaliť stovky krabíc s našimi vecami. Zrazu sme nič z toho nepotrebovali a došlo mi, že to do nového nechcem sťahovať. A tak som veľa oblečenia rozdala kamarátkam, niečo dala na charitu a niečo predala,“ zverila sa Simona Krainová. Nepotrebujem kožuchy, bundy a ďalšie veci, rovnako chceme žiť viac pri mori. Stačia mi plavky a oblečenie na behanie. Zo 450 párov topánok som si nechala 100 a ešte ma čakajú kabelky, ktorých mám tiež okolo stovky," dodala modelka. Zdá sa tak, že si jej šatník prejde naozaj veľkou zmenou.