Modelka Simona Krainová otvorene priznala skrášľujúci zákrok: Čo si nechala vylepšiť?

Simona Krainová patrí rozhodne k tým ženám, ktoré na sebe tvrdo pracujú, no zároveň nemajú problém otvorene priznať, ak podstúpili nejaký ten skrášľujúci zákrok. Modelka má najnovšie jeden takýto za sebou a v rozhovore priznala, ako jej to zmenilo život. Trúfli by ste si na niečo takéto aj vy?


K dosiahnutiu dokonalého vzhľadu si modelka a podnikateľka Simona Krainová len nedávno dopomohla krátkym skrášľujúcim zákrokom, nad ktorým podľa jej slov uvažovala naozaj dlho. Vybrala sa tak na estetickú kliniku, ktorú rada navštevuje a podstúpila operáciu viečok. Modelka nešetrila slovami chvály.

Ako prezradila v rozhovore pre Nový čas, pod dlhom odhodlávaní sa nemôže byť spokojnejšia. Samotný zákrok vraj ani netrval dlho, všetko sa v poriadku zahojilo a neostali jej žiadne jazvy. Modelka je tak stopercentne spokojná s výsledkom a každej žene, ktorá nad operáciou viečok uvažuje, by ju len odporučila. Samozrejme, Krainová v rozhovore pre Nový čas dodala, že je potrebné zájsť s tým za ozajstným odborníkom a špecialistom, ktorý vie, čo robí. Musíme však uznať, že to modelke a podnikateľke naozaj pristane.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)