Ako spolu vychádzajú naši moderátori? Andrea Belányiová odhalila kúsok zákulisia spravodajstva!

Náš moderátorský spravodajský tím absolvoval spoločné vianočné fotenie a tak sa mohli všetci moderátori a moderátorky stretnúť pokope, čo sa naozaj nestáva často. Ako spolu reálne vychádzajú a aký kolektív tvoria? V rozhovore to prezradila obľúbená moderátorka Andrea Pálffy-Belányiová!

Vianočné fotenie spojilo našich moderátorov a moderátorky a mali tak príležitosť stretnúť sa konečne pokope a užiť si nahodení v krásnych róbach či oblekoch. Ako pre Top Star prezradila obľúbená moderátorka Andrea Pálffy-Belányiová, toto sa naozaj nestáva často. „To je výnimočné, pretože my sa nikdy takto všetci spolu v práci nestretávame, čo je v iných prácach normálne, že sa ľudia všetci dennodenne stretávajú. My nie, lebo keď robí jeden, tak ten druhý vlastne nerobí, čo by tam robil, takže je to výnimočné. Bolo to veľmi príjemné, že sme boli všetci pokope a podľa mňa presne sa to stane tak raz, maximálne dvakrát do roka,” vysvetlila moderátorka v rozhovore pre Top Star.

Zároveň podotkla, že si tento spoločne strávený čas poriadne užili. Ako kolektív spolu vychádzajú skvele a je tak prirodzené, že sa spoločnej prítomnosti všetci potešili. „Myslím si, že máme veľmi pekný kolegiálny vzťah. Vychádzame si s dievčatami v ústrety, čo sa týka služieb, ktorá kedy môže, nemôže, keď potrebujeme vymeniť, tak si vymeníme služby a to je podľa mňa základ, že si vychádzame v ústrety a nerobíme si problémy,“ dodala moderátorka pre Top Star. Viac napríklad aj o tom, ako plánuje stráviť Vianoce, sa dozviete vo videu hore.