Sofi z filmu Šťastný nový rok už nie je žiadne malé dieťa: Pozrite, ako vyrástla!

V divácky mimoriadne obľúbenom filme Šťastný nový rok hrá aj herečka a tanečníčka Karolína Tkáčová. A hoci vo filme zostane navždy dieťaťom, v súčasnosti je z nej krásna mladá dáma!

Romantická komédia Šťastný nový rok sa odohráva v malebnom prostredí Vysokých Tatier, v ktorých bude partia kamarátok spoločne tráviť najkrajšie dni v roku. Hoci by malo ísť o sviatky pokoja, pokojné to ani zďaleka mať nebudú. Okrem patálií s láskou, ktorá má mnoho podôb, zažijú aj množstvo dramatických, trápnych i vtipných situácií. Presne tak, ako nám to prináša aj samotný život. Aj preto sa tento film stal hotovým kinohitom a valcoval aj na televíznych obrazovkách.

Stastny novy rok Zdroj: Reprofoto

​Snímka tomu vďačí aj doslova hviezdnemu obsadeniu, pretože v hlavných úlohách sa predstavili herecké esá Táňa Pauhofová, Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabika Marcinková, Emília Vášáryová, Jiří Bartoška, Tomáš Maštalír, Ján Koleník, Jakub Prachař či Marek Majeský.Šťastný nový rok je poctou starým československým filmom, ktoré dokázali pobaviť celé generácie divákov v čase svojho vzniku i niekoľko desaťročí po tom. Zároveň chceme ponúknuť divákom ich modernú a súčasnú verziu,“ vysvetlila producentka filmu Adriana Kronerová. 

Stastny novy rok Zdroj: Reprofoto

​Dcéru Tomáša Maštalíra a Zuzany Norisovej, rozkošnú Sofi, stvárňuje herečka Karolína Tkáčová, ktorá bola v čase nakrúcania ešte dieťa. Odvtedy už však ubehlo niekoľko rokov a za ten čas z nej vyrástla krásna mladá dáma, ktorá sa okrem herectva či tanca venuje aj modelingu. Nuž, ako sa hovorí - na deťoch vidíme plynutie času najvýraznejšie...


Sledujte obľúbený film Šťastný nový rok už dnes o 20:40 na JOJke!