Najzábavnejší koniec roka bude na JOJke: Prinášame vám silvestrovský televízny program!

Oslávte s JOJkou koniec roka aj príchod toho nového. Pripravili sme si pre vás skvelý program, počas ktorého sa spoločne poriadne zasmejeme! Pozrite, na akú zábavu sa môžete tešiť.

Veríme, že ste si najkrajšie sviatky v roku užili v čo najlepšej rodinnej pohode a zdraví.O chvíľu je tu čas na oslavu konca roka 2023 aj vítanie toho nového. Na JOJke je pre vás pripravený zábavný program, ktorý sa postará o to, aby bol váš večer, nech už ho strávite kdekoľvek a s kýmkoľvek, perfektný!

Aký program vás počas Silvestra čaká na JOJke?

17:15 Mimoni

Už od pradávnych čias, keď sa vynorili z mora, malé žlté bytosti Mimoni verne slúžili ľuďom. Dobráci od kosti však paradoxne podporovali len tých najodpornejších zloduchov a darebákov dejín. Kedykoľvek o svojho pána prišli - často aj vlastnou zásluhou, keď ho nechtiac zlikvidovali, ihneď si hľadali nového. A tak sa to opakuje už celé storočia, od Tyranosaura Rexa cez Draculu až po cisára Napoleona. Keď sa po poslednom katastrofálnom prešľape Mimoni ocitnú bez zlého vodcu a nového si už nedokážu nájsť, všetci upadnú do hlbokej depresie. Našťastie, ich rady už onedlho doplnia traja noví kamaráti Kevin, Stuart a Bob, ktorí sa vydajú hľadať nového pána.

Zdroj: ČSFD

20:40 Silvestrovské Inkognito

Inkognito - Silvester 2022 Zdroj: TV JOJ

22:15 Vtip za stovku

V špeciálnom silvestrovskom vydaní uvedieme v posledný večer tohto roku svoju úplne novú súťažno-zábavnú reláciu Vtip za stovku, talkshow s Ondrejom Kandráčom a Filipom Tůmom. Pozrite si upútavku!

Vtip za 100 Zdroj: TV JOJ

​00:05 Všetko čo mám rád - Silvester

Vsetko co mam rad - SILVESTER Zdroj: TV JOJ

Užite si Silvester so skvelým programom na JOJke!