Čo by ste si najradšej odniesli z nakrúcania Jamesa Bonda? TENTO suvenír chce dávku odvahy!

Filmy o agentovi Jamesovi Bondovi môžeme zaradiť medzi kultové klasiky filmografie. A dobre to vedia aj ľudia, ktorí na filmovej sérii pracovali!

Možno si spomeniete na modré plavky, ktoré mal na sebe James Bond v jednej zo scén. Pri pohľade na vypracované telo herca ste si možno však tento kúsok ani nevšimli. Pravdou je, že pre tvorcov filmu, konkrétne kostýmovú výtvarníčku, má veľkú hodnotu. Plaviek bolo vytvorených niekoľko, preto si na pamiatku jedny plavky podľa portálu Yahoo odniesla dokonca domov!

Lindy Hemming je dobre známym pojmom pri odievaní filmových postáv. Na svojom konte má dokonca prestížneho Oscara. Obliekala postavy ako Lara Croft či Batman. Netají sa tým, že má niekoľko suvenírov z nakrúcania filmov. Práve ona vyberala obsah kufra vo fiktívnom hoteli La Perla, kde sa nakrúcala jedna z pamätných scén v roku 2006. Pri pobreží hotela sa odohráva scéna v modrých plavkách. Ako poďakovanie získala výtvarníčka kus odevu, ktorý výrazne prispel k presláveniu Daniela Craiga ako nového Jamesa Bonda!

Zdroj: Profimedia

SledujteJames Bond: Nie je čas zomrieť dnes o 20:40 na JOJke!

Tagy: James Bond