Laura sa čoraz viac podobá na známu maminu: Aha, ako vyrástla 16-ročná dcéra Dary Rolins!

Lola, ako sa dcéra Dary prezýva, od svojich rodičov pobrala hrsťami to najlepšie. Hudobné nadanie, pohyb, štíhlu postavu, atraktívnu tvár, ktorú ešte lemuje hustá hriva vlasov. Okrem toho je Lola rovnako ako rodičia veľmi usilovná.

Pred pár dňami krásna Lola oslávila 16 rokov a jej mama si dobre uvedomuje, že čas rýchlo letí a z malého dievčatka je pomaly krásna a dospelá žena. "Aj keď je stále moja a máme ten najkrajší vzťah, aký som si len mohla priať, rastie. Dospieva a tá potreba mať ma nablízku úplne prirodzene stráca na intenzite. Myslela som si, že sa s tým postupne naučím žiť, ale na niektoré veci sa zvyká ťažko. A aj keď mi z toho býva často smutno, moja láska k nej ma robí tou najšťastnejšou mamou pod slnkom. Loli, som pyšná, že si moja, že si NAŠA, že si presne taká, akú som si ťa vysnívala. Máš fantastickú rodinu, ktorá za teba dýcha a bude ti vždy nablízku," napísala dcére krásne vyznanie Dara na sociálnych sieťach. Speváčka už nejaký čas žije s bývalým futbalistom Pavlom Nedvědom. Aj on má Lauru veľmi rád a rýchlo sa z nich stali kamaráti. 

​Vyzerá, že Lola zdedila po rodičoch nie len krásny zjav, ale aj talent. Miluje pohyb a blízko má aj k spevu. Určite neostane len v tieni svojej známej mamy, ktorá je populárnou speváčkou už od mladého veku, ale môže spraviť veľkú kariéru. Ktovie, akou cestou sa ešte Lola vydá!

Zdroj: Instagram, Blesk.cz
Tagy: Dara Rolins