Lukáš Adamec - turné Bodka

Lukáš Adamec odštartoval svoje turné BODKA TOUR vypredaným koncertom: Energickú bombu ľudia ocenili potleskom!

Obľúbený spevák Lukáš Adamec odštartoval svoje jarné turné v Novom Meste nad Váhom. Na ňom predstavil nový album, ktorý nesie rovnaký názov ako samotné turné - BODKA. Ako to už na spevákových koncertoch býva zvykom, návštevníci, ktorí sedeli, stáli, a tí, ktorí stáli, skákali. A to už po úvodných minútach programu, ktorý mal viac ako hodinu a pol.

Po úvodnom koncerte má Adamec v pláne navštíviť ďalších 6 slovenských miest. Tými najbližšími budú už tento piatok 26.04. a sobotu 27.04. Banská Bystrica a Martin. „Mám obrovskú radosť z energie, ktorú sme si spolu s ľuďmi, ktorí prišli, navzájom predali. Bolo vidieť, že si naše hranie ozaj užívali. Spievali pekne nahlas, stáli, tlieskali a tancovali, dokonca kričali naplno, keďže na mojom koncerte je to povolené, ba priam až žiadané,” teší sa Lukáš priazni fanúšikov.

Zdroj: Lukáš Adamec

Na spevákovom turné má aj predskokana, a to ďalšieho známeho speváka Petra Juhása. „Všetko bolo od začiatku do konca perfektné. Som veľmi rád, že mojim hosťom je práve Peťo, pretože to s ľuďmi vie. Okrem toho, že mám rád jeho tvorbu a pripravujeme dokonca aj niečo spoločné, ma fascinuje sledovať, ako zo zvedavých,  sediacich ľudí, ich dá z „nuly na stovku” do varu po pár skladbách. Lepšiu podporu na turné som si nemohol želať. Ľudia boli nastavení bezprostredne sa baviť aj vďaka nemu,“ opisuje Adamec radosť zo svojho kolegu.  

S novým albumom Lukáš ponúka na koncertoch aj veľa ďalších pridružených noviniek. Tie sa dajú na koncerte vidieť, počuť, kúpiť či naplno prežiť. „Turné som, samozrejme, urobil hlavne kvôli tomu, že mi vyšiel nový album. Na ňom poslúchači nájdu piesne, ktoré už niektoré vyšli, ale aj úplné novinky. Napríklad Tam sme a Vrav si čo chceš v kapelnej podobne budú môcť počuť návštevníci po prvýkrát. Kapelu som rozšíril o ďalšieho staronového člena, a to znamená, že máme aj nový zvuk. Album si  môžete zakúpiť na mieste a s ním rovno aj nové oblečenie, ktoré sme s manželkou pri tejto príležitosti navrhli a vyrobili. Ak je niekto zberateľ, tak na BODKA TOUR sa dostane aj ku starým albumom,“ odpovedá na otázku, čo nové čaká fanúšikov na koncerte. 

Zdroj: Lukáš Adamec

Známeho speváka čakajú tri po sebe idúce piatky a soboty, kde všetky svoje novinky ponúkne zvedavcom, ktorí prídu na jeho koncert. Nasledujú mestá B.Bystrica, Martin, Bratislava, Trenčín, Košice a Prešov. Lístky je možné zakúpiť v sieti ticketportal.sk. 

BODKA Tour 2024 

20.04.2024, Nové Mesto nad Váhom -  BLUE NOTE 

______________________________________________ 

- 26.04.2024, Banská Bystrica - Urban Spot 

- 27.04.2024, Martin - Barmuseum 

- 03.05.2024, Bratislava - Stredisko kultúry - Nove mesto 

- 04.05.2024, Trenčín - Piano ClubTrenčín 

- 10.05.2024, Košice - Kulturpark 

 - 11.05.2024 Prešov – Stromoradie