Pyco sa pripravuje na úlohu tancujúceho moderátora! Takto trénuje choreografie!

Martin Pyco Rausch sa vracia na televízne obrazovky. Bude moderátorom jedinečnej šou Zlatá maska. Avšak jeho úlohou nebude len hovoriť, ale musí ukázať aj tanečné nadanie. Na sociálnej sieti zverejnil video, ako trénuje.

Na JOJku mieri nová skvelá šou Zlatá maska, v ktorej účinkujúci spievajú zahalení od hlavy až po päty v prepracovaných maskách a výpravných kostýmoch, aby tak zakryli najlepšie chránené tajomstvo v televíznej histórii – ich vlastnú identitu. Každý súťažiaci je celebritou, osobnosťou z televíznej obrazovky alebo zo športového či spoločenského života. Pod maskou sa môže skrývať výborný športovec, hudobník, komik, modelka alebo herec, o ktorom ste ani len netušili, že vie výborne spievať.

Martin Pyco Rausch Zdroj: instagram Pyco

​Večerom bude sprevádzať ostrieľaný moderátor Martin Pyco Rausch, ktorý sa po dlhej prestávke vracia späť na televízne obrazovky. Avšak jeho úlohou nebude len rozprávať, komentovať či sa baviť s detektívmi, ale bude aj tancovať. "Do každej epizódy pritancujem alebo aby som bol presnejší: rytmicky dokráčam na moderátorskú pozíciu. Ako mi to išlo, to už nechám na vás," prezradil Martin Pyco Rausch. Trénoval často a veľa. "Trénovali sme pred každou epizódou. Ale skutočné tanečné tréningy boli asi len pred začiatkom šou. Potom to išlo už jednoducho," priblížil.

Zlatú masku s Pycom si môžete vychutnať už 6. septembra o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Zlatá maska