Čo sa deje s Andreou Verešovou? Šokovala stuhnutou tvárou a vystúpenými svalmi!

Mnohí sú presvedčení, že má zmluvu s diablom. Takto dokonalú postavu po dvoch deťoch má naozaj len máloktorá žena. Posledné fotografie Andrey Verešovej z módnej prehliadky ale skôr desia.

​V Bratislave sa konali módne dni a jednou z predvádzajúcich modeliek bola aj Andrea Verešová. Ako už býva zvykom, je vždy hviezdou prehliadky módnej návrhárky Jany Pištejovej. Tá jej zverila hneď dva modely - najskôr honosné vyšívané šaty so striebornými hviezdičkami a potom jednodielne plavky.

Čierne plavky doplnila béžovými čižmami nad kolená, sakom vo vojenskom štýle a čiapkou posiatou flitrami. Ale viac než nezvyčajnou kombináciou zaujala modelka svojou nehybnou tvárou a stehnami, na ktorých sa svaly napínali ako liany. Sval na prednej strane stehna jej tak vyliezol, že bol vidieť aj úpon k bedru. O modelke je známe, že pravidelne cvičí, ale toto už je trochu veľa. "Každopádne som za čo najväčšiu prirodzenosť, nič v živote sa nemá preháňať," opakuje stále Andrea Verešová.

Niektoré modelky predvádzajúce bielizeň či plavky sa pred prehliadkou odvodnia, aby ich tela viac vynikli. Či je to aj prípad Andrey nie je známe. Doteraz sa jej ale na nohách tak našponované svaly neobjavovali.

Andrea Verešová sa ako detektív objaví aj v jedinečnej šou Zlatá maska, kde spolu s ďalšími porotcami bude hádať celebrity, ktoré prídu na pódium ukryté pod maskami. Podarí sa jej uhádnuť, kto sa skrýva pod maskou? 

Zlatú masku sledujte už túto nedeľu o 20:35 hod. na JOJke!