Andrea Verešová terčom oplzlých komentárov: Pozrite, ČO jej muži píšu k takýmto fotkám!

Modelka, niekdajšia víťazka Miss Slovensko a mama dvoch detí sa pýši dokonalou postavičkou. Keďže sa naozaj nemá za čo hanbiť, fanúšikov pravidelne zásobuje sexi fotkami v úsporných bikinách. Hoci väčšina reakcií od fanúšikov je pochvalná, nájdu sa medzi nimi aj oplzlé a nechutné komentáre!

Andrea Verešová sa dostala do povedomia ľudí, keď v roku 1999 vyhrala Miss Slovensko. Za 21 rokov od svojho triumfu si stihla založiť rodinu, porodiť dve deti a etablovať sa medzi najžiadanejšie modelky. Núdzu o fotenia a prehliadky nemá ani napriek tomu, že koncom júna oslávila 40. narodeniny. Andrea sa totiž o seba poctivo stará, cvičí a tak by jej tento vek tipoval len málokto. Nielenže na jej tvári niet ani stopy po vráskach, ale postavu má ešte dokonalejšiu, než v čase, keď vyhrala v súťaži Miss.

Perfektné krivky Andrea okrem prehliadkového móla pravidelne ukazuje aj na sociálnych sieťach, kde vždy zožne obrovský úspech. Fotky v úsporných bikinách vždy vyvolajú ošiaľ a to najmä medzi mužskými fanúšikmi. Kým väčšina jej len nechá neškodné a pekné komplimenty, nájdu sa aj takí, ktorí jej pod sporo odeté snímky píšu naozaj oplzlé komentáre. Ale máš tú chach*ňu. Krásne prsia. Super telíčko a tie prsia, ach. Krásne pľúca. Ty musíš byť moja. Už to nezvládam, pôjdeme na kávu? Tie silikóny sú dokonalo urobené,“ píšu poniektorí muži. Zdá sa však, že samotná Andrea to berie s rezervou a nadhľadom, pretože ich nevymazala, ani nezakázala diskusie.