Poznáme Koleníkovu partnerku v novom seriáli: Ako na ňu reagoval?

Vzniká dokonalý seriálový pár.

To, že televízia JOJ pripravuje seriál z prostredia zoologickej záhrady, ktorý sa bude nakrúcať aj v exotickej Afrike, už viete. Tiež sme vás informovali o tom, že hlavnú úlohu v ňom si zahrá obľúbený herec z Paneláku, Ján Koleník. Okrem neho sa zverejnili aj ďalšie mená hercov, ktorý sa objavia v seriáli spolu s ním, no to podstatné zostávalo doposiaľ tajomstvom. Všetkých zaujíma, kto si zahrá hlavnú hereckú partnerku Jána Koleníka a s potešením vám môžeme oznámiť, že to bude mladá krásna a talentovaná Tánička Pauhofová!

"Veľmi s Táňou hrávame dosť aj v divadle, v telke som ešte nemal šancu a som veľmi rád, že prijala túto ponuku, lebo ma v mnohom inšpiruje. Viem, že Táňa je obrovská cestovateľka, má precestovaný svet a myslím, že Afrika jej ešte chýba, takže aj ona sa veľmi teší," vyjadril sa na tému svojej budúcej seriálovej partnerky Koleník. Najviac sa teší práve na výrobu v exotickej Keni, kde si zahrajú obaja. Predstava romantického prostredia s dávkou nebezpečenstva a neistoty je podľa herca tou správnou kombináciou.

"Keď sme sa bavili o tom, že tento seriál vznikne, zaujímali ma vzťahové roviny, ale povedali mi, že to nebude taká tá romantická zápletka o zakázanej láske. Sme zrelí ľudia, ja mám 35 rokov, takže už to bude trocha na úrovni vzťah, nebudeme hrať mladých pojašencov, bude to mať humor a nadhľad. Ja si myslím, že dať dokopy nás dvoch, je dobré," tvrdí Janko a my s jeho názorom absolútne súhlasíme!