Koleník a Pauhofová ako ste ich ešte nevideli: Padla prvá klapka seriálu ZOO!

Máme pre vás exkluzívne video.

Televízia JOJ pre vás začala nakrúcať nový seriál vznikajúci pod taktovkou kreatívnej producentky Danice Halákovej a režiséra Braňa Mišíka. Zostali sme verní zvieratám a presunuli sme sa k exotickejším druhom aké ponúka napríklad bratislavská ZOO alebo dokonca až africký kontinent. Práve do Afriky sa už čoskoro vyberú nakrúcať seriál ZOO jeho hlavní predstavitelia - Ján Koleník a Táňa Pauhofová. Tí stvárnia v pripravovanom seriáli hlavných hrdinov a spoločne sa už postavili pred televízne kamery práve v priestoroch bratislavskej ZOO.

Seriál, ktorý opäť spája prácu so zvieratami a dokonca prináša aj motívy exotiky, je pre tvorcov a hercov veľkou výzvou. „Prvé dni sú vyčerpávajúce, treba dolaďovať ešte veľa detailov, ale ja som veľmi rád, že je to postavené práve na tých detailoch. Musíme spolu nastaviť postavu a ako bude žiť. Ak to prepísknete alebo uberiete, môže to byť zlé. Je to úžasné, že od začiatku nakrúcame vonku v ZOO s príjemnými ľuďmi, medzi zvieratami,“ pochvaľuje si herec Ján Koleník.

Tánička, rovnako ako Janko, sa na novú výzvu veľmi teší. "Prostredie a téma ZOO, myslím si, že je skvelé priblížiť túto tému divákovi. Navyše je to milé a láskavé, teším sa na kolegov aj na zvieratká. S nimi pred kamerou skúsenosť nemám, takže to pre seba považujem za veľkú výzvu." A ako reagovala na to, že si zahrá práve s Jankom? "Janko je môj drahý dlhoročný kolega z divadla a priateľ, veľmi sme sa tešili, že sa môžeme mimo divadelných dosiek stretnúť prvýkrát pred kamerou," prezrádza.

Sledujte web televízie JOJ pre viac informácii zo zákulisia výroby seriálovej novinky!