Herci si nakrúcanie so zvieratami užívajú: Je to zážitok na celý život!

Pozrite si, ako si Zuzka Šebová poradila s opičkou Jenny.

Ako sme vám už prezradili v predchádzajúcom článku, krásne upútavky k novému seriálu ZOO, ktorý štartuje už 11. januára, sme nakrúcali hneď v troch krajinách – okrem Slovenska sme vycestovali do Nemecka za „hercami“ šimpanzami a vyrábali sme ich aj v susednom Česku, v krásnej ZOO v Dvúr Králové. Prvýkrát sme vám ukázali, ako sa s hravou opičkou hralo Táničke Pauhofovej, tentoraz sa pozrieme na to, ako sa nakrúcalo so zvieratami ďalším hercom, menovite Zuzke Šebovej, Andymu HrycoviMarkovi Igondovi.

„Jenny je úplne úžasná, čo je vlastne vidno aj teraz, že sme si obľúbili seba navzájom. Má rada banány aj mikrofóny. Odporúčam aj ostatným kolegom hercom. Veľmi som sa bála, srdce mi bije aj teraz, je to úžasný rešpekt,“ hovorí o nakrúcaní s opičkou, ktorá jej v upútavkách narobila neporiadok v kancelárii, Zuzka Šebová.


„Opička je veľmi komunikatívna, veľmi príjemná partnerka. Povedal by som, že v poslednej dobe som nemal takú kolegyňu, ako je ona. Zvieratá mám samozrejme veľmi rád, táto práca sa mi páči čím ďalej tým viac,“ pochvaľoval si nakrúcanie Andy Hryc.

„To bol tak jemný dotyk, ktorý som dostal od tých zvierat, že na to nezabudnem do konca života. Zvieratá sú úžasné bytosti, mali by sme sa starať o to, aby mali pekný život,“
tvrdí Marko Igonda, ktorý si zahral nielen so žirafami, ale aj s rozkošnými lemurmi.

?video_source=pages_finch_main_video&theater" target="_blank" class="external-link-new-window" title="Opens external link in new window" data-htmlarea-external="1">Stali ste sa už fanúšikmi oficiálnej facebookovej stránky seriálu ZOO? Nájdete tam aj najnovšiu veľkú upútavky na seriál!

ZOO na JOJke uvidíte od 11. januára, sledujte nás!