Má Dominika Richterová žiarlivého partnera? Bača podstúpil radikálne kroky, keď začala hrať s Koleníkom!

Herecká konkurencia je niekedy vážna.

Dominika Richterová, ktorá v seriáli ZOO stvárňuje pobláznenú mladšiu sestru Táničky Pauhofovej, sa stala jednou zo slovenských herečiek, ktorým naše diváčky ticho (a niektoré aj nahlas) závidia. Hrá totiž po boku Jána Koleníka a v priebehu prvých epizód seriálu došlo medzi nimi nielen na horúce bozky. Samozrejme, ich spolupráca je čisto profesionálna! „Od Janka sa veľa učím, veľmi mi pomáha. Je milý, priateľský a srandovný. Je úžasný a ja som veľmi spokojná, že s ním môžem hrať,“ pochvaľuje si hereckého kolegu Dominika.

Janko jej bol oporou aj v scénach, ktoré sa príjemne nenakrúcajú asi žiadnej mladej herečke. „Milostné scény boli trochu problém, lebo predsa, bolo to pre mňa prvýkrát, ale bol pri tom Braňo, ktorý mi sľúbil, že to urobí pekne a decentné. Dúfam, že sa to iným bude páčiť,“ prezrádza Dominika. My už dobre vieme, že sa nielen tieto scény divákom páčili.

Komu sa asi však tak celkom nepozdávajú, je Dominikin reálny partner, ktorého diváci televízie JOJ poznajú ako vyšetrovateľa Bártu z Paneláku, herec Juraj Bača. Seriálovú konkurenciu síce zvláda ako profesionál, keďže vďaka hereckému chlebíčku sú mu tieto situácie známe, no predsa sa v ňom nezaprie kúsok mužskej ješitnosti. „Na Juraja bonznem, že keď sa dozvedel, že budem hrať s Jankom Koleníkom a že sa tam aj bude viackrát vyzliekať, začal cvičiť. Na jednej strane je to pre neho skvelé, pre mňa skvelé a aj pre ostatných,“ dozvedeli sme sa od Dominiky.

Na žiarlivosť však mladá zamilovaná dvojica čas nemá popri pracovnom vyťažení, ktorému je vystavený ich vzťah. „Nie je to jednoduché. Hrám v muzikáli v Brne, ktorý hráme každý týždeň, cestujem hore-dole, popritom mám školu a ešte aj točím. Toho času je naozaj veľmi málo. Snažíme sa z toho vykorčuľovať. Je to ťažké, ale verím, že to zvládneme. Veľmi sa podporujeme, učí sa so mnou texty, ja ho podporujem zasa v škole,“ dodáva Dominika.

My dodávame, že Dominika v Jurajovi našla skutočný poklad hneď z viacerých dôvodov:

1. Zložil pre ňu úžasnú pieseň – posúďte sami!

2. Na posledný deň nakrúcania Paneláku ako pravý džentlmen priniesol ruže každej žene zo štábu!

Seriál ZOO s premiérovými epizódami môžete sledovať od pondelka do stredy na JOJke o 20:35!