zoo - táňa a jano

Pýtate sa na Facebooku: Naozaj končí ZOO?

Vieme, dokedy sa seriál bude vysielať a či sa dočká pokračovania.

Seriál ZOO si získal mnohých televíznych divákov vďaka skvelým hereckým výkonom, úžasným a rozkošným zvieratám, exkluzívnym prostredím a výnimočnými zábermi z exotiky. Mnohí z vás očakávali, že sa seriál tak ako iné dlhodobé projekty televízie JOJ, automaticky dočká pokračovania a o to viac vás prekvapila správa o jeho blížiacom sa konci. Rozhodli sme sa uviesť informácie, ktoré kolujú v iných médiách na pravú mieru. Kedy končí seriál ZOO a dočká sa pokračovania?

Mnohí diváci sa nás na Facebooku pýtajú, či je pravda, že seriál končí už budúci týždeň. Začneme dobrou správou – momentálne máme za sebou 48 epizód a tá finálna bude mať číslo 72, čiže seriál sa bude vysielať aj v priebehu júna. Budúci týždeň končí len jeho výroba, momentálne dotáčame posledné časti.

Viacerých fanúšikov ZOO však tak celkom nepotešíme, pretože seriál sa na jeseň nevráti s druhou sériou. Nemusíte sa ale obávať, pretože ho nahradia novinky, ktoré sú už vo vývoji.  „Seriál sme od začiatku plánovali na jednu sezónu s uzavretou dejovou líniou, momentálne už pracujeme na ďalších projektoch,“ vyjadrila sa pre Joj.sk Danica Hričová, kreatívna producentka seriálu.