"Miška Bajzová" sa vrátila do seriálu: V ZOO si zahrala s ďalším známym detským hercom

Spoznali ste ich?

Herečka Miška Javorčeková nám doslova vyrástla pred kamerami v seriáli Panelák, kde niekoľko rokov stvárňovala dcéru gynekológa Michala Bajzu, s ktorou ju spájalo nielen rovnaké krstné meno. Miška v tom čase prejavila veľa talentu, keď zvládla herecky náročné výzvy, ktoré dostávala od scenáristov hneď od začiatku. Musela sa napríklad vyrovnávať so smrťou seriálovej matky alebo s novou ženou v živote svojho otca. Nám urobilo veľkú radosť, keď sa objavila opäť na našich obrazovkách – zahrala si v seriáli ZOO, kde sme ju mohli vidieť ako dcéru Róbertinej biologickej mamy.

„Keď nám volala Dada Duditšová, ktorá robí v ZOO pomocnú réžiu, Miška sa veľmi potešila. S Dadou robila na Paneláku a má ju strašne rada,“ prezradila pre Eurotelevíziu Miškina mama Andrea. Miška sa na nakrúcaní stretla aj so svojimi niekdajšími kolegami z Paneláku, „Maslákom“ a „Inči“. „Na pľaci sa stretla aj so Zuzkou Šebovou a veľmi pekne sa zvítala s Jankom Koleníkom,“ dodáva Miškina mama.

Spoznali ste aj jej seriálového brata zo ZOO? AJ jeho ste mohli na obrazovkách TV JOJ už vidieť. Filip Kreutz, syn herečky Gabriely Škrabákovej-Kreutz, sa venuje nielen herectvu, ale aj tancu. Objavil sa v tretej sérii šou Česko Slovensko má talent v detskom tanečnom zoskupení Jumbo Chicks. V priloženom videu nájdete malú spomienku na Miškino účinkovanie v Paneláku - poslednú scénku celého seriálu. Nezabudnite, že ZOO pokračuje v pondelok a v utorok o 20:35 na JOJke!

Chceli by ste mať doma podpiskarty našich hercov? Práve teraz sa môžete zapojiť do súťaže na facebooku seriálu ZOO a vyhrať ich!