Slávik 2012

Boj sa vyostruje: Poznáme nominácie v hlavných kategóriách Slávika 2012

Predstavujeme nominácie kategórií Spevák, Speváčka, Skupina.

Nominácie v hlavných kategóriách ankety Slávik 2012 sú už známe. Predstavujeme vám päť mien v kategórii Spevák, Speváčka aj Skupina. Mená držiteľov zlatých, strieborných a bronzových sošiek Slávika v troch hlavných kategóriách zverejnia organizátori na slávnostnom odovzdávaní cien. Kto má šancu vyhrať?

Kategória Spevák (v abecednom poradí):
Peter Cmorik
Marián Čekovský
Richard Müller
Majk Spirit
Miro Žbirka

Kategória Speváčka (v abecednom poradí): 
Celeste Buckingham
Jana Kirschner
Katarína Knechtová
Zuzana Smatanová
Tina

Kategória Skupina (v abecednom poradí): 
Desmod
Elán
Horkýže Slíže
IMT Smile
Peter Bič Project

Počas galavečera budú vyhlásení aj víťazi titulov Rádioslávik - slovenský interpret, ktorého pieseň bola v roku 2012 najhranejšia v Rádiu Expres, ale aj  Objav roka, Skokan roka a Absolútny Slávik.  Najatraktívnejší Hudobný web volia návštevníci portálu azet.sk – www.azet.sk/slavik a diváci huste.tv zase Videoklip roka. 

Priamo počas galavečera sa bude rozhodovať o Hite roka denníka Nový Čas. V tejto kategórii sa na základe hlasovania čitateľov denníka Nový Čas do užších nominácií dostali skladby:
Celeste Buckingham - Run Run Run
Ego feat. Robert Burian - Žijeme len raz
Katarína Knechtová - Zmier svetlo s tmou
Richard Müller a Tereza Kerndlová – Klid, mír a pokora
Majk Spirit - Ženy treba ľúbiť

Mená držiteľov zlatých, strieborných a bronzových sošiek Slávika v troch hlavných kategóriách zverejnia organizátori na slávnostnom odovzdávaní cien 3. februára 2013, ktoré sa uskutoční v priestoroch bratislavskej Incheby a v priamom prenose ho odvysiela TV JOJ. Jeden vyžrebovaný hlasujúci získa elegantný automobil.