Veronika zo šou Bez servítky dráždi nahými fotkami: Ukázala sexi postavičku aj silikóny!

Tento týždeň sa divákom kulinárskej šou Bez servítky predstavila aj príťažlivá fitneska Veronika, ktorá púta pozornosť už na prvý pohľad. Sexi blondínka sa pýši vypracovanou sexi postavičkou a bujným poprsím a tie svojim fanúšikom na sociálnej sieti často a rada ukazuje!

Ako tretia v poradí sa tento týždeň v kulinárskej šou Bez servítky postavila za sporák extravagantná fitneska Veronika. Tridsaťročná blondínka miluje svoju rodinu, cvičenie, varenie a tetovania. Práve obrázkov na pokožke má naozaj požehnane, čo bolo vidieť aj na televíznych obrazovkách. Nielen kerkami je však táto sexica nápadná. Veronika sa ako fitneska pýši dokonalou postavičkou, výrazným mejkapom a nedalo sa nevšimnúť, že aj poriadne bujným dekoltom. Ten je, ako v šou bez okolkov prezradila, výsledkom šikovných rúk plastického chirurga.

Že odviedol dobrú prácu, blondínka často ukazuje aj na svojom profile na sociálnej sieti. Na jej Instagrame sa to totiž hemží zvodnými fotkami, ktoré určite podráždia nejedno mužské oko. Veronika na snímkach obvykle šteklivo pózuje v maličkých tielkach, v spodnej bielizni či dokonca hore bez. Pri väčšine fotiek je tak veľmi náročné (až prakticky nemožné) dívať sa jej do očí. Čo poviete?

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!