Poznáme dátum štartu novej série Bez servítky: Pripomeňte si zatiaľ víťazov prvej!

Prvá séria kuchárskej relácie priniesla na obrazovky TV JOJ výdatnú porciu chutných pokrmov, no aj súťažiacich, ktorých si zapamätalo celé Slovensko nie zrovna v dobrom svetle. Pripomeňte si s nami víťazov jednotlivých týždňov.

Premiérovo prvou výherkyňou sa stala Beáta, ktorej výhru priala aj konkurencia. Ďalší týždeň si 500 eur odniesol Pierre, ktorý je skúseným kuchárom už niekoľko rokov. Okrem toho sa zviditeľnil tiež propagovaním LGBTI komunity na Slovensku.  

Tretia výhra pripadla do rúk Adriány a štvrtá sympatickej Maťke, ktorá bola počas finálového večera oblečená v tradičnom slovenskom kraji. Nenápadná Dominika, ktorá podľa vlastných slov nevie prejavovať emócie, si odniesla výhru počas piateho súťažného týždňa.

Takúto veľkú radosť mali konkurenti z výhry Adama! 

​Braňo si víťazstvo vybojoval počas ďalšieho týždňa. Konkurenti mu ho taktiež rovnako priali. Skromne sa z výhry tešil ôsmy týždeň Mário. Neskrývanú radosť mala konkurentka Lucka z víťazstva blonďavého Daniela.

Desiaty týždeň bol plný čírej súťaže - Marek od radosti takmer zlomil stôl! 

​Jedenásty kuchársky týždeň, v ktorom ste mohli vidieť napríklad aj Babulu, ktorá žije okázalým životným štýlom, získala výhru sympatická Karin. Zaslúžené víťazstvo pripadlo ďalší piatkový večer Alexandre. Po Saške si pomyselné zlato odniesla Lucia. Za netradičné menu, ktoré bolo plné vegánskych pokrmov, si "zarobila" výhru Denisa. Jeffy Boya, ktorý sa preslávil v show Česko Slovensko má talent  ste mohli vidieť aj v relácií Bez servítky. Výhru si rozdelil Laci a Janka. Svoju časť výhry darovala Jana Jeffymu! 

Nielen výhru, ale aj srdce svojej milovanej získal počas ďalšieho týždňa Leo!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

 

Tradičná kuchárka Vierka porazila mladú konkurenciu. Posledný týždeň, ktorý prekvapil mnohých divákov, ale aj samotných kuchárov, zvíťazila Sabina, ktorá počas finálnej časti prvej série najmenej používala taktiku.

A kto bol vaším TOP víťazom prvej série obľúbenej kuchárskej relácie, na ktorú sa môžete od 30. augusta opäť tešiť na obrazovkách TV JOJ?

 

Trúfate si varením na výhru? Prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze.