Manfred dnes všetkým vytrie zrak: V Bez servítky sa to zvrtne na neviazanú párty!

Mladík s poriadne podrezanými ústami neraz povedal, že mu varenie zrovna nevonia. Nastane dnes veľké prekvapenie pre ostatných konkurentov?

O varení Manfreda nemá ženské osadenstvo Bez servítky veľké ilúzie. Sám priznal, že vie uvariť len základné pokrmy. "Mám pocit, že je taký gramblavý," na rovinu o dnešnom kuchárovi povie Lucia, ktorá včera varením veľký úspech nezožala. Manfred má, našťastie, šikovnú maminku, ktorá mu postup pri príprave dnešného menu napísala od A po Z. Pomocou mu bude aj kamarátka Mirka. Boli jeho reči o nevarení len skrytou taktikou a prekvapí dnes napokon návštevníčky chutným menu? 

Zdroj: TV JOJ

Manfred má za sebou zaujímavú minulosť. Rok žil napríklad v Grécku, ale nejaký čas  tiež v USA. "Pár mesiacov som bol v Amerike, kde som robil au-pairku dvom chlapom, gay páru. Oni veľmi ľúbili krevety, falafel a batáty a tam som sa naučil pre nich, ako správna domáca, variť," prekvapí dnes Manfred a presne tieto ingrediencie zvolí na prípravu svojho menu. Jediný chlap v tohtotýždňovej zostave je poriadny bavič a taký bude aj jeho program. Ženy donúti tancovať na tanečnú hudbu a v Bez servítky sa to zmení na poriadnu párty! 

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!