Romantika 21. storočia: Najprv Danke podpálil hrad v online hre, potom ju k sebe zavolal!

Dana Jakabová je na výsluhovom dôchodku a dnes oddychuje. Bývalá policajtka nepohrdne dobrým jedlom, ale sama je tiež šikovná kuchárka. Najradšej varí svojmu priateľovi, s ktorým sa spoznali zaujímavým spôsobom!

A to prostredníctvom online priestoru. Bývalá policajtka podľahla hre, cez ktorú spoznala svojho priateľa, s ktorým dnes žije v spoločnom hniezdočku lásky. "S mojím priateľom sme sa spoznali cez internet. Hrali sme spolu jednu hru, kde boli hrady. Najprv ma stále vypaľoval. Potom som zrazu dostala pozvanie, že príď za mnou a ja som povedala, že idem," rozpovie dnes Danka svoj romantický príbeh ako vystrihnutý z dvadsiateho prvého storočia. A jej priateľ je poriadny romantik - Danke často maľuje romantické obrazy.  O tom, že to, čo na varí Danka musí jej priateľ do posledného sústa zjesť, niet pochýb. Dnešní hostia však k vareniu bývalej policajtky budú mať viacero výhrad! 

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!