Vanessa by svojím menu presýtila aj zdatného chlapa: Kalórie si nepočíta a jej jedlo musí byť plné masti!

Dnešná kuchárka v sebe nezaprie svoje maďarské korene, ktoré zužitkuje pri varení. Vanessa je milovníčkou poriadne sýtych jedál!

Len ťažko by ste podľa vzhľadu dnešnej kuchárky hádali, že navarí samé nezdravé a ťažké pokrmy. Nepohrdli by nimi ani ťažko pracujúci robotníci! "Nejaká žena by si možno jedenie kompenzovala tým, že chodí cvičiť, ja som spokojná tak, ako som. Nie som taká typická žena, čo rieši každú kalóriu," na rovinu dnes prizná kuchárka, ktorú možno charakterizovať aj ako - krv a mlieko. Vanessa si kalórie rozhodne nepočíta. Medzi jej najobľúbenejšia jedlá patrí lečo. Nie však to bežné, ktoré možno poznáte aj z vašej kuchyne, ale to podľa Vanessy musí obsahovať: "Pol kila klobásy, pol kila párkov a štvrť litra masti," prezradí svoje chúťky Vanessa.

Zdroj: TV JOJ

Utorkové menu bude poriadne výdatné - kačacie mäso, rebierka v polievke, dezert od cesta. Rebeka, ktorá sa netají tým, že nie je milovníčkou mäsových pokrmov, odíde napriek sýtosti jedál pravdepodobne s prázdnym žalúdkom. Zachráni to aspoň dezert? "Tento dezert je známy tým, že vyzerá odporne, ale chutí výborne!" Opíše svoju sladkú bodku samotná kuchárka, čo nie je zrovna dobrou reklamou vlastného menu. "Môj zámer bol ich úplne prejesť!" Povie na rovinu svojrázna Vanessa. Podarí sa jej to? Zistite to už dnes podvečer na obrazovkách televízie JOJ! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte reláciu Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!