Vianočnú výzdobu bývalého účinkujúceho Bez servítky chodia obdivovať ľudia z celého okolia: WOW, to je svetiel!

Hoci je obec Veľký Lapáš počtom obyvateľov malá, aj tu sa nájdu výnimoční ľudia, ktorí chcú svojou výzdobou potešiť nejedného okoloidúceho!

Mariána si môžu diváci relácie Bez servítky pamätať ako šikovného kuchára, no okrem toho má talent pre detail. Jeho dom vidieť svietiť aj z veľkej diaľky. Do vianočnej výzdoby investoval nemalé úsilie, no najmä veľa peňazí. "Je tu tých svetielok určite niekoľko tisíc," priznal Marián, ktorý si z Bez servítky odniesol výhru, z ktorej časť pravdepodobne použil aj na vianočné ozdobenie svojho domu vo Veľkom Lapáši. Ceny energií idú hore, no Marián investované peniaze neľutuje. "My aj dosť kúrime elektrinou, máme veľkú zimnú záhradu, aj tú vykurujeme. To nám dosť zožerie. Tieto svetielka sú také minimum," priznal sympatický Majo pre Noviny TV JOJ. A jeho výzdoba rozhodne stojí za to - veď Vianoce sú tu len raz do roka!

 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!