Ella to Dade natrie rovno do tváre: Šľahačka namiesto v dezerte skončí na blondínke!

Dnešný deň patrí Lukášovi a ten si okrem chutného menu pre hostí pripraví aj poriadne originálny program. Nie pre každého sa však skončí tak, ako by si predstavoval!

Ako otecko je Lukáš skúsený kuchár, na ktorého by možno hostia netipovali, že navarí také komplikované menu. Ako sladká bodka večera sa však neukáže dezert, ale program. Najskôr bude zábava na večer vyzerať ako poriadna romantika, až neskôr hostia zistia, že o romantiku ani zďaleka nepôjde! 

Zdroj: TV JOJ

Úlohou Lukášových konkurentov totiž bude romantiku prekaziť - sviečky uhasiť a šľahačka? Tá skončí rovno na tvári vzácnych hostí. Ella s radosťou schytí tanier plný bielej a sladkej peny a priloží ho na tvár Dady. "Už som videla na Elle, ako si mydlí ruky, ako sa teší - celá naštartovaná," prezradí svoje pocity blondínka. Slová o jemnosti napokon neostanú vyslyšané. "Plesnúť Dade šľahačku do ksichtu bol jeden z najlepších pocitov, aké som kedy zažila," zaznie z úst Elly. Kto ďalší si odnesie tanier plný šľahačky? Zistite to už dnes podvečer! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!